درباره نشریه

نوع مقالات قابل انتشار: پژوهشی و ترویجی
وضعیت انتشار: چاپی و الکترونیکی
دوره انتشار: فصلنامه
زبان نشریه: فارسی (چکیده انگلیسی)
حوزه تخصصی: مدیریت بحران‌های طبیعی، سیاسی و وضعیت‌های اضطراری
نوع داوری: داوری بدون نام و حداقل 2 داور
میانگین زمان داوری: دو تا چهار ماه
روش مأخذنویسی: APA ویرایش هفتم (2020)
هزینه پردازش و انتشار مقاله: رایگان

وضعیت دسترسی به متن کامل مقالات: دسترسی باز و دریافت رایگان
نوع مجوز: CC BY-NC
آدرس پست الکترونیک نشریه: cmj@ihu.ac.ir
همکاری با انجمن: انجمن علمی مدیریت بحران ایران
مخاطبان نشریه: مخاطبان این نشریه را محققان، اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها، متخصصان رشته های مدیریت و حوزه های مرتبط تشکیل می دهد.

دانشکده علوم اجتماعی و فرهنگی دانشگاه جامع امام حسین علیه السلام با هدف گسترش و اشاعه دانش مدیریت بحران و کمک به نیازهای تخصصی دانشجویان و مدیران رده های مختلف سپاه و بسیج در مدیریت بحران ها و تبیین الگوهای علمی در حوزه مدیریت بحران و تعامل با کاربران انجمن علمی بحران و با همکاری و حمایت علمی اساتید دانشگاههای جامع و افسری امام حسین (ع)، علامه طباطبایی، تهران، تربیت مدرس، بقیه الله (عج) و مالک اشتر جهت تامین محتوای فصلنامه و تبادل اطلاعات تخصصی راه اندازی و منتشر می شود.

1- شرایط مجوز

همه‌ی مقالات نشریه براساس شرایط مجوز بین المللی CC BY- NC توزیع می‌شوند که اجازه هرگونه استفاده غیرتجاری، اشتراک‌گذاری، اقتباس، توزیع و تکثیر را در هر رسانه یا قالبی می‌دهد تا زمانی که اعتبار مناسب را به نویسنده(ها) ومنابع اصلی اختصاص داده شود.

2- سیاست دسترسی آزاد

دسترسی به محتوای فصلنامه مدیریت بحران و وضعیت‌های اضطراری، آزاد فوری و رایگان است و تمام مقالات بلافاصله پس از انتشار در سایت نشریه به صورت رایگان وآزاد در دسترس همه کاربران قرار می‌گیرند.

2- حق چاپ

نویسندگان حق چاپ را حفظ می کنند و حقوق تجاری را به ناشر منتقل می کنند.

نویسندگان تمام حقوق استفاده از کپی را در فعالیت‌های آموزشی، وب‌سایت‌های خود، وب‌سایت‌های مؤسسه یا سرمایه‌گذار را با ارائه یک مرجع کامل به نسخه نهایی منتشر شده در این نشریه دارند.

نویسندگان حق دارند اولین نسخه ی ارسالی خود را ارسال، چاپ و با همکاران خود به اشتراک بگذارند.

نویسندگان می توانند با استناد به انتشارات نشریه از مقاله منتشر شده نهایی برای مقاصد حرفه ای، شغلی یا صلاحیت های خود استفاده کنند.

3- هزینه‌های بررسی و پردازش مقاله (APC) و آبونمان

نشریه مدیریت بحران و وضعیت‌های اضطراری یک نشریه با دسترسی آزاد و باز است، بنابراین هیچ هزینه‌ای از نویسنده یا نویسندگان اخذ نمی‌گردد.

نشریه مدیریت بحران و وضعیت‌های اضطراری یک نشریه الکترونیکی است و هیچ هزینه اشتراکی برای مخاطبان ندارد.

4- آگهی‌

نشریه مدیریت بحران و وضعیت‌های اضطراری هیچگونه تبلیغاتی را در سایت و مقالات مجله نمی پذیرد.

5- ناشر مجله

نشریه مدیریت بحران و وضعیت‌های اضطراری تحت مالکیت و انتشارات دانشکده و پژوهشکده علوم اجتماعی و فرهنگی دانشگاه جامع امام حسین(ع) است.

6- منابع پشتیبانی

پشتیبان نشریه دانشکده و پژوهشکده علوم اجتماعی و فرهنگی دانشگاه جامع امام حسین(ع) است.

7- سیاست آرشیو مقالات

آرشیو مقالات نشریه علاوه بر سایت خود نشریه در کتابخانه ملی ایران ذخیره می گردد.

8- سیاست مخزن

نویسندگان مجاز هستند نسخه پذیرفته شده و منتشر شده مقاله خود را به صورت آنلاین در صفحات شخصی اعم از ریسرچ گیت، لینکدین، آکادمیا، سایت شخصی یا سازمانی و... قرار دهند.

9- سیاست تخفیفی

از آنجا که هیچ هزینه‌ای جهت ارسال، بررسی و چاپ مقالات دریافت نمی‌شود، این مجله سیاست تخفیفی در هزینه چاپ مقاله ندارد.